9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα του Σχολείου μας!

Οι μαθητές της Γ' τάξης μας παρουσίασαν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.Δραματοποιήσεις,αφηγήσεις και τραγούδια μας αγγιξαν την ψυχή.Όλα αυτα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου του 2017 και ώρα 8:30.

Οι δασκάλες κ. Χαραλαμπίδου Ιωάννα και κ. Τσιόγκα Χαρίκλεια συνεργάστηκαν άψογα με τη μουσικό κ. Κοπιδακη Αριάδνη και με τη θεατρολόγο κ. Βαρβάρα Κεβρεκίδου. Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο εικαστικός κ. Μάρκος Ντέμκας.

 

105 χρόνια περάσανε απο την απελευθέρωση της Καστοριάς. Η πόλη μας γιόρτασε την ελευθερία της το Σάββατο 11Νοεμβρίου 2017 με πολλές εκδηλώσεις αλλά και με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Οι μαθητές της Ε' και Στ' τάξης παρέλασαν  το Σάββατο 28 Οκτωβρίου για να τιμήσουν την επέτειο του "ΟΧΙ"

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 8:30 π.μ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εορτασμός της εθνικής μας γιορτής.

Οι μαθητές της Δ' τάξης μαζί με τις δασκάλες τους κ. Μεταξιώτη Δέσποινα και κ. Μιρκοπούλου Βασιλική είχαν ετοιμάσει για  εμάς ενα πολύ όμορφο πρόγραμμα.

Μαζί τους συνεργάστηκε η μουσικός του σχολείου μας κ. Κοπιδάκη Αριάδνη και η θεατρολόγος κ.Βαρβάρα Κεβρεκίδου.

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου γιορτάσαμε την ημέρα αθλητισμού .Το σύνθημα μας "Αθλούμαι χαρά-ζω το μέλλον".

Μαζί μας παρόντες και οι προπονητές του Συλλόγου Πινγκ Πόνγκ.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και 10:00 π.μ πραγματοποιήθηκε η σχολική μας γιορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Οι μαθητές των τμημάτων Στ1', Στ2' και Στ3' με τις δασκάλες τους κ. Δημητριάδου Αλεξάνδρα ,κ. Φιλίππου Ολυμπία και Σιδηροπούλου Ευτυχία αντίστοιχα ετοίμασαν για εμάς μια πολύ όμορφη και συγκινητική γιορτή. Με τη βοήθεια του μουσικού κ. Χασιώτη Δημήτρη, της θεατρολόγου Μπάτσικας Νικολέττας και του γυμναστή κ. Ντίνα Γιώργου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

 

Την ημέρα της σχολικής βίας το ΣΤ3 μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων έκανε μια έρευνα μεταξύ των μαθητών του σχολείου.Τις επόμενες μέρες στο μάθημα των Νέων Τεχνολογιών συγκέντρωσαν τα στοιχεία, αποδελτίωσαν τα ερωτηματολόγια και έκαναν τα γραφήματα που ακολουθούν.

Στο αρχείο που ακολουθεί παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της έρευνας.

Attachments:
Download this file (ΕΡΕΥΝΑ.xls)ΕΡΕΥΝΑ.xls[ ]36 kB

Οι μαθητές και οι γονείς του σχολείου μας για μια ακόμη φορά αγκάλιασαν τη δράση "Κανε μια Ευχή"

Ο συγγραφέας Χρήστος Δημόπουλος ή αλλιώς ο παρουσιαστής του "Ουράνιου Τόξου" επισκέφθηκε το σχολείο μας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Περάσαμε όλοι πολύ ωραία μαζί του.Τον ευχαριστούμε μικροί και μεγάλοι.

Οι μαθητές του Α2 με τη βοήθεια του κ. Μάρκου Ντέμκα,ζωγράφισαν τον ήρωα ενός παραμυθιού του κ. Δημόπουλου, τον δράκο Ναπολέων.

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές της Ε' τάξης αλλά και στους δασκάλους τους κ. Θεοδωρακόπουλο Δημήτριο, κ. Τοκατλίδη Ευάγγελο και κ. Ματσουλιάδη Χριστίνα.

Την Τρίτη 27 Οκτωβριου 2015 και ώρα 8:30 πραγματοποιήθηκε η γιορτή μας.Μια γιορτή αφιερωμένη στην επέτειο του ιστορικού ΟΧΙ.

Τη  γιορτή ετοίμασαν οι μαθητές της Δ' ταξης μαζί με τους δασκάλους τους κ. Καρανικόλα Θωμά, κ. Μεταξιώτη Δέσποινα και κ. Γρομπανόπουλο Κωνσταντίνο. Την χορωδία μας ετοίμασε ο μουσικός του σχολείου μας κ Χασιώτης Δημήτριος.