9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα του Σχολείου μας!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου μας για την παρουσία τους στην επετειακή σχολική παρέλαση την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου του 2019.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν αρχικά στην σελίδα sentra.gr

Το πρόγραμμα "Το Γνωσιακό Συμπεριφορικό Μαθησιακό Δράμα" που υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο μας εντάχθηκε στο Πρόγραμμα "Μαθαίνουμε Παρέα" του Κοινοφελούς ιδρύματος Ι. Λάτση για την σχολική χρονιά 2018-2019.

Το ίδρυμα θα χρηματοδοτήσει την παραπάνω δράση με το ποσό των 930 ευρώ.

 

Υπο την παρουσία του Μητροπολίτη Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο σχολείο μας.

Ο Διευθυντής κ. Γαπκιαδης Γιώργος

Η Υποδιευθυντρια κ. Αλεξίου-Ρέτζιου Κωνσταντίνα και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο με υγεία !!!

 

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σας εύχονται 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ο Διευθυντής του Σχολείου, η Υποδιευθύντρια και Ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται σε εσας και στα παιδιά σας καλές γιορτές. Να περάσετε όμορφα και με υγεία..!!

 

Την Παρασκευή 24 Νοοεμβρίου 2017 και ώρα 12:οο π.μ

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "H ωραία κοιμωμένη"  στον χώρο της Ε.ΔΗ.ΚΑ Την παρασταση έφερε στην πόλη μας η εταιρία Magic Dream

Οι  Φθινοπωρινές κατασκευές που διακοσμούν το σχολείο μας...

Μανούλα μου χρόνια πολλά, χρόνια ευτυχισμένα,

χρόνια γεμάτα από χαρά και γέλιο στολισμένα.

Μονάχα κάτι θα σου πω σήμερα στη γιορτή σου,

πως είναι δώρο απ? το Θεό να είμαι το παιδί σου.

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fschoolpress.sch.gr%2Fspecialreporters%2F&h=ATNfVZGwVGvY5btq7EvPvJXPcWIqJJgszIomjIffS7nf5WHx48vjA9BEjEw404iGbURBX9Dtj-XUNQj7kToNOeoCgrAgg5zMJZ4pAEoWWK9Pp095RVroC52tbDPhTZoBkfItuBU

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ Η Κ. ΕΡΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ Κ. ΛΕΛΑ ΣΤΡΟΥΤΣΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η Α/ΘΜΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.